top of page

 

A SYSTREND-HUNGARY Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot 2011 nyarán alapították olyan informatikában tevékenykedő mérnökök és kereskedők, akik sokéves, zömében közösen szerzett tapasztalatukat a jövőben egy önálló cég keretein belül kívánták kamatoztatni.

Meglévő ügyfélbázisunk mellett legfőbb értékünk mérnökeink szakismerete, ezért elsősorban mérnökeink tudását próbáljuk értékesíteni a piacon, de komplex megoldásokat is szállítunk, így a klasszikus szolgáltatások (tanácsadás, tervezés, implementáció, üzemeltetés támogatás) mellett hardver- és szoftverkereskedelemmel is foglalkozunk.

 

Törekszünk arra, hogy a piacon fellelhető informatikai termékek folyamatosan változó, széles, gyakran feltérképezhetetlen választékából ügyfeleink számára az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást találjuk meg. Mérnökgárdánk képzettsége, tudása, tapasztalata egyaránt alkalmas kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati igények kiszolgálására.

 

Tudjuk, hogy fenti céljainkkal még korántsem vagyunk egyediek a piacon. Versenytársaink közül őszinte, korrekt üzletpolitikánkkal, ügyfélbarát, konstruktív hozzáállásunkkal, megbízhatóságunkkal szeretnénk kiemelkedni, illetve minimum az élmezőnybe tartozni.

 

Célunk, hogy kivívjuk ügyfeleink, stratégiai partnereink elégedettségét és bizalmát, megteremtve a hosszú távú kapcsolatok alapjait.

 

Cégünk MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

  

 

 

 

 

Képviselt gyártók

Cégünk folyamatosan épít ki partneri kapcsolatokat a legnagyobb hardver és szoftver gyártókkal, melyek többségével munkatársaink már több évtizedes, jól működő kapcsolatot ápolnak. Mérnökeink nemzetközileg elismert vizsgákkal, minősítésekkel rendelkeznek.

iso_logo_2.jpg
bottom of page